Landelijk wonen begint bij Buitenkans

Maak kennis met onze werkwijze

Landelijk wonen begint bij Buitenkans

Een vrijstaand huis, boerderij of wellicht een bouwkavel aankopen. 


Een belangrijke en bovenal spannende stap. Het wordt uw nieuwe thuishaven! Dan is het belangrijk dat het huis van uw dromen werkelijkheid wordt. Zonder problemen en tegen de beste voorwaarden en prijs. Er komt heel wat bij kijken om dat te realiseren: vragen, onzekerheden, onderzoek, emotie, tijd en energie. Zeker nu; met de huizenmarkt op zijn kop. Laat u daarom bij deze emotionele gebeurtenis zakelijk en vakkundig begeleiden. Samen gaan we zoeken, vinden en kopen. We gaan voor het woonhuis en de locatie die exact past bij uw voorwaarden én uw gevoel.

Mogen wij contact met u opnemen voor een vrijblijvende kennismaking?

Vul uw vraag en contactgegevens in, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook bellen op (085) 22 40 003 of stuur een mailtje naar info@buitenkans.nl


Hartelijk dank voor uw reactie.
Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Kennis van de markt en het gebied

Door jarenlange ervaring in zowel Zuid-Holland als Utrecht staat er een expert aan uw zijde, om u zo goed mogelijk te begeleiden bij de aankoop van uw dromen. Wat u één keer doet, doen wij dagelijks.

De beste prijs en beste voorwaarden

Een goede prijsonderhandeling is belangrijk. Wij geven een waardeadvies van de woning, waardoor de scherpste prijs wordt gehanteerd. Daarnaast streven wij ernaar om de gunstigste aankoopvoorwaarden voor u te regelen.

Een investering die je terug verdient

Door ons in te schakelen bent u verzekerd van deskundigheid, ervaring en marktkennis. Wij verdienen uw investering terug door duizenden euro’s te besparen op de aankoop en veel tijd uit handen te nemen.

Tijdsbesparing

Door het inschakelen van een aankoopmakelaar wordt u veel uit handen genomen. Hiermee bespaart u tijd, energie en regelwerk.

Technische en juridische aspecten controleren

Het is belangrijk dat op technisch en juridisch gebied alles klopt, daarom zoeken wij de technische en juridische aspecten voor u uit. We doen kadastraal onderzoek, naar oppervlaktes en erfscheidingen. Daarnaast worden tijdens de bezichtiging(en) de bouwkundige aspecten van de woning gecontroleerd.

Objectiviteit

Een objectieve mening van een makelaar is zeer van belang tijdens een aankoop. Er wordt gecontroleerd of de staat van de woning overeenkomt met de verstrekte informatie, waardoor er geen haken en ogen bij de aankoop van uw droomhuis voorkomen.

Koopovereenkomst

De koopovereenkomst is een belangrijk document bij de aankoop. Wij checken het document zorgvuldig en houden de termijnen in de gaten, zodat u alleen uw handtekening hoeft te zetten.

Afhandeling

Het is van belang dat alle partijen de gemaakte afspraken nakomen. Wij bewaken de afhandeling tot en met het moment van de levering bij de notaris. Ook hierna zijn wij altijd beschikbaar voor vragen of onduidelijkheden.

Wat doen wij als aankopend makelaar?

Ons doel is om samen met u de woning succesvol aan te kopen. Om dit te realiseren doorlopen we met u een aantal belangrijke stappen.


1

Kennismaking


Persoonlijke kennismaking; wie bent u, wat zijn uw woon- en andere wensen.

2

Offerte


Een op maat gemaakte offerte.

3

De opdracht


Heldere opdracht; hierin staan alle afspraken op een rij.

4

Aankoopstrategie


Aankoopstrategie; samen met u maken we een actieplan.

5

Bezichtiging


Samen bezoeken we de woning of de bouwkavel.

6

Onderzoek


Raadplegen van Kadaster, gemeente en overige belangrijke bronnen.

7

Digitaal dossier


Het delen van alle opgevraagde documenten in uw eigen digitale dossier.

8

Bouwkundig onderzoek


Bouwkundig onderzoek (indien wenselijk); wij schakelen voor u de juiste specialisten in.

9

Waardebepaling


Een reële waardebepaling.

10

Bieding


Uitbrengen bieding bij de verkopend makelaar.

11

Begeleiding


Begeleiding van het biedingenproces met daarin voortdurend goede afstemming met u om tot een succesvolle aankoop te komen.

12

Communicatie


Gedurende het aankoopproces hanteren wij korte lijnen en duidelijke communicatie (na elke actie een reactie).

13

Informatie


Aanlevering van de juiste informatie aan de verkopend makelaar voor het opstellen van de koopovereenkomst.

14

Controleren


Controleren van de door de verkopend makelaar opgestelde koopovereenkomst.

15

Financiële begeleiding


Eventuele begeleiding richting uw financieel adviseur.

16

Bewaken


Bewaken van cruciale termijnen.

17

Inspectie


Eindinspectie voorafgaand aan de overdracht.

18

Levering


Akte van levering checken op juistheid.

19

Woonregisseur


En als unieke 19e stap, de Buitenkans woonregisseur.

aankoopopdracht Woubrugge
Kopers Zuidbroek te Bergambacht
Kopers Zandvoortseweg te Langenboom
Kopers Zuidbroek te Bergambacht
Kopers van de Wetering-West te Lekkerkerk
Kopers van de Toegangseweg te Boskoop

Klantervaringen


Enorm fijne ervaring. Veel kennis in huis waardoor het echt een toevoeging is aan het aankoop proces. Bedankt voor de service!

Wij wilden graag van de randstad verhuizen naar het buitengebied in de Krimpenerwaard.
In Bergambacht stond een mooie bouwkavel te koop maar hoe pak je zoiets aan en waar moet je op letten bij de aankoop van een kavel? 
Wij hadden hier zelf geen ervaring mee en hadden hierbij de hulp nodig van een goede adviseur/aankoopmakelaar.
Via via zijn we in contact gekomen met Arnoud de Jong en er was direct een goede klik. Arnoud is niet het stereo type “gladde” makelaar maar is juist erg integer en no-nonsens.
Naast een deskundig advies rondom de prijs en het koopcontract heeft Arnoud ons ook goed kunnen helpen met alle technische aspecten die komen kijken bij het kopen van een bouwkavel.
Arnoud heeft ons helemaal aan de hand meegenomen in het aankoopproces en stap voor stap geïnformeerd met wat er nog meer komt kijken bij het kopen van een bouwkavel.
We hebben het contact als erg prettig ervaren. We hadden veelvuldig contact en Arnoud en Francien stonden altijd voor ons klaar.
Wij kunnen iedereen aanbevelen om met Arnoud de Jong samen te werken!

Wij zijn heel blij met de hulp die we gekregen hebben van Arnoud en Francien. We hadden een moeilijke opgave: vind maar eens een huis in Nederland terwijl je ver weg in het buitenland woont en dan nog met toch een lichte tijdsdruk. 
Vanaf het begin ging alles op rolletjes: het intake gesprek, het helpen formuleren van de specifieke wensen, het vinden van mogelijke kandidaat huizen en de professionele en emotionele support tijdens de bezichtigingen. Al die stapjes hebben geleid tot een super positief resultaat voor ons!
Niet alleen heeft het team steeds nieuwe bezichtigingen geregeld, maar ook geholpen om de teleurstellingen die ook op ons pad kwamen om te buigen in iets positiefs. 
Dankzij Arnoud en Francien  zijn we heel dicht bij onze woonwensen kunnen  blijven, hebben we de moed niet verloren en dat alles heeft op het eind een bijzonder mooi resultaat opgegeleverd. 
We kunnen Buitenkans Aankoopmakelaars echt aanraden aan een ieder die een huis zoekt in het buitengebied. 

Wij zijn door Arnoud goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe locatie. Door open communicatie, concreet en hij staat altijd voor ons klaar. Hij is heel goed bereikbaar. Wij zullen hem zeker aan een ander adviseren. 

Na 2 jaar zelf gezocht te hebben, Arnoud en z'n team in de arm genomen. En met succes. Arnoud heeft ons zeer adequaat bijgestaan en geholpen de aankoop te realiseren. Zijn kennis en kunde dragen bij aan een comfortabel gevoel bij een aankoop in het buitengebied. Dank je wel!

Arnoud de Jong is een kundig makelaar. Gemakkelijk bereikbaar en easy going. Hij is altijd vriendelijk en maakt ruim tijd voor je om vragen te beantwoorden of dingen door te spreken.. Hij is heel goed in snel antwoord geven via de mail. Kantoor is goed benaderbaar en men wordt vriendelijk te woord gestaan. Wij zijn erg tevreden over “onze buitenkans aankoopmakelaar”

Wij helpen u graag bij het zoeken naar uw nieuwe woning! Plaats vrijblijvend een zoekopdracht en wij nemen contact met u op.


Waar bent u naar op zoek?