Over ons

Buitenkans
aankoopmakelaars


Een vrijstaand huis, boerderij of wellicht een bouwkavel kopen. Een belangrijke en bovenal spannende stap. Het wordt uw nieuwe thuishaven! Dan is het belangrijk dat het huis van je dromen werkelijkheid wordt. Zonder problemen en tegen de beste voorwaarden en prijs. Er komt heel wat bij kijken om dat te realiseren: vragen, onzekerheden, onderzoek, emotie, tijd en energie. Zeker nu; met de huizenmarkt op zijn kop. Laat je daarom bij deze emotionele gebeurtenis zakelijk en vakkundig begeleiden. Samen gaan we zoeken, vinden en kopen. We gaan voor het woonhuis en de locatie die exact past bij uw voorwaarden én uw gevoel.

arnoud de jong buitenkans makelaar buitenkans aankoopmakelaar - aankoopbegeleiding Landelijk Nederland

arnoud de jong buitenkans makelaar buitenkans aankoopmakelaar - aankoopbegeleiding Landelijk Nederland

Arnoud de Jong


Na jarenlang als verkopend NVM makelaar en taxateur te hebben gewerkt in de buitengebieden van Zuid-Holland en Utrecht, heeft Arnoud de Jong reeds zijn sporen verdiend en bezit hij een schat aan ervaring. Hierdoor weet hij als geen ander wat de mooiste plekjes zijn, maar ook wat de valkuilen zijn die je als koper tegen zou kunnen komen.

Arnoud is als zoon van een melkveehouder geboren en getogen in het groene hart van Zuid-Holland. Met zijn gezin woont hij zelf ook in het buitengebied. Want wat is er mooier om je kinderen in een veilige en prachtige woonomgeving te kunnen laten opgroeien...

Met de oprichting van Buitenkans aankoopmakelaars is er echt een unieke makelaardij opgericht die alleen adviseert en optreedt voor de kopers van woningen en bouwkavels in het buitengebied. Arnoud hoopt met zijn ervaring, expertise maar bovenal passie voor het 'buitenwonen' u te kunnen begeleiden.

Wij helpen u graag bij het zoeken naar uw nieuwe woning! Plaats vrijblijvend een zoekopdracht en wij nemen contact met u op.


Waar bent u naar op zoek?