Nieuws

Aankoop in krappe markt!


Op dit moment is sprake van een krappe woningmarkt. Wanneer je kans wilt maken op een woning, moet je dus vaak snel beslissen. Hierdoor ontstaat er bij kopers regelmatig stress en tijdsdruk. Want tegen de tijd dat jij jouw ideale woning op funda.nl ziet, heb je kans dat alle bezichtigingen al volgeboekt zijn en je te laat bent. Gelukkig kunnen wij je als NVM-aankoopmakelaar hierbij helpen.

Lees meer

Van agrarische woning naar woonboerderij!


Bij de zoektocht naar een landelijke woning of woonboerderij zult u regelmatig een woning tegen komen welke tot voor kort nog in gebruik was als boerenbedrijf. 

Waar moet je dan op letten...?

Lees meer

5 tips voor het inrichten van een landelijke tuin


Wat is het  heerlijk om na deze koude maar vooral ook natte winter weer richting de warmere lente te gaan, op naar het heerlijke buitenleven!
In deze blog geven wij u een aantal tips om een landelijke tuin te creeën; 

 

Lees meer

3 redenen waarom landelijk wonen zo aantrekkelijk is


Wonen in een buitengebied staat gelijk aan ruimte en groen. Dit segment van de markt biedt vaak ruime kavels met karakteristieke woningen, woonboerderijen of villa’s. Hier kunt u nog
genieten van alle rust en ruimte om u heen. Geen last van buren, drukke wegen of de bedrijvigheid van een stad. Wel liggen deze gebieden vaak op aantrekkelijke afstand van een stadskern of winkelcentrum.

Lees meer

Een bouwkavel in het buitengebied kopen: 4 zaken om op te letten


Zelf uw droomwoning realiseren? Dat kan! Een mooie locatie in een buitengebied leent zich uitstekend voor het bouwen van een woning. Bij het kopen van een woonkavel komen andere zaken, afspraken en details naar voren dan bij bestaande bouw. In deze blog bespreken we 4 belangrijke punten waar u rekening mee moet houden bij de zoektocht naar de perfecte locatie voor uw nieuwe woning.

Lees meer

3 redenen om een aankoopmakelaar in de arm te nemen


Heeft u een mooie woonboerderij, vrijstaande woning of bouwkavel op het oog? U zou de koop natuurlijk zelf kunnen regelen, maar de ervaring leert dat een aankoopmakelaar u als koper behoedt voor de valkuilen van het aankoopproces. Het is niet voor niets dat 90% van de woningkopers een aankoopmakelaar in de arm neemt. Maar waarom zou u dat doen?

Lees meer

Tips voor het bezichtigen van een woning


Het is zo ver: het is tijd voor de bezichtiging van de woning die aan uw wensen voldoet. Samen met uw Buitenkans aankoopmakelaar bezoekt u de woning of bouwkavel. Uw makelaar heeft vanzelfsprekend een lijst met aandachtspunten. Voor uzelf is het ook prettig om goed voorbereid naar de bezichtiging te komen. Daarom geven wij 3 tips voor het bezichtigen van een woning.

Lees meer