Tarieven

tarieven buitenkans aankoopmakelaars

tarieven buitenkans aankoopmakelaars

Kosten makelaar


Bij Buitenkans.nl aankoopmakelaars staat transparantie hoog in het vaandel. Om die reden vindt u hier een duidelijk overzicht van de vergoedingen voor onze dienstverlening.
 

Courtage


Courtage is het honorarium dat wij ontvangen voor de aankoopbegeleiding van uw droomhuis. Ons courtagetarief bedraagt 0,75 % van de aankoopsom. Dit percentage is uiteraard inclusief 21 % BTW. De courtage is alleen verschuldigd bij een succesvolle aankoop en de betaling vindt plaats tijdens overdracht van de woning bij de notaris.

tarieven aankoopmakelaar

tarieven aankoopmakelaar

Prestatievergoeding


Uw Buitenkans makelaar wil voor u het maximale uit de aankoop halen. We hanteren daarom naast het relatief lage courtagetarief een prestatieopslag van 15% over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke lagere koopsom. Een extra stimulans om voor u een zo goed mogelijke koopprijs te onderhandelen.
 

Basiskosten


Tot slot hanteren we basiskosten die enkel in rekening worden gebracht wanneer de aankoop van de woning niet is gelukt. Deze kosten bedragen € 850,- per woning.
 

De buitenkans woonregisseur


De Buitenkans woonregisseur kan alle zaken rondom uw verhuizing, verbouwing, en inrichting voor u begeleiden. U kunt het zo gek niet bedenken of we helpen u hierbij. We bespreken hiervoor uw wensen en kunnen dan een passende offerte voor u maken. Ons uurtarief bedraagt hiervoor € 97,50.

Wij helpen u graag bij het zoeken naar uw nieuwe woning! Plaats vrijblijvend een zoekopdracht en wij nemen contact met u op.


Waar bent u naar op zoek?