Klantervaringen

aankoopopdracht Woubrugge

aankoopopdracht Woubrugge


Enorm fijne ervaring. Veel kennis in huis waardoor het echt een toevoeging is aan het aankoop proces. Bedankt voor de service!

Kopers Zuidbroek te Bergambacht

Kopers Zuidbroek te Bergambacht


Wij wilden graag van de randstad verhuizen naar het buitengebied in de Krimpenerwaard.
In Bergambacht stond een mooie bouwkavel te koop maar hoe pak je zoiets aan en waar moet je op letten bij de aankoop van een kavel? 
Wij hadden hier zelf geen ervaring mee en hadden hierbij de hulp nodig van een goede adviseur/aankoopmakelaar.
Via via zijn we in contact gekomen met Arnoud de Jong en er was direct een goede klik. Arnoud is niet het stereo type “gladde” makelaar maar is juist erg integer en no-nonsens.
Naast een deskundig advies rondom de prijs en het koopcontract heeft Arnoud ons ook goed kunnen helpen met alle technische aspecten die komen kijken bij het kopen van een bouwkavel.
Arnoud heeft ons helemaal aan de hand meegenomen in het aankoopproces en stap voor stap geïnformeerd met wat er nog meer komt kijken bij het kopen van een bouwkavel.
We hebben het contact als erg prettig ervaren. We hadden veelvuldig contact en Arnoud en Francien stonden altijd voor ons klaar.
Wij kunnen iedereen aanbevelen om met Arnoud de Jong samen te werken!

Kopers Zandvoortseweg te Langenboom

Kopers Zandvoortseweg te Langenboom


Wij zijn heel blij met de hulp die we gekregen hebben van Arnoud en Francien. We hadden een moeilijke opgave: vind maar eens een huis in Nederland terwijl je ver weg in het buitenland woont en dan nog met toch een lichte tijdsdruk. 
Vanaf het begin ging alles op rolletjes: het intake gesprek, het helpen formuleren van de specifieke wensen, het vinden van mogelijke kandidaat huizen en de professionele en emotionele support tijdens de bezichtigingen. Al die stapjes hebben geleid tot een super positief resultaat voor ons!
Niet alleen heeft het team steeds nieuwe bezichtigingen geregeld, maar ook geholpen om de teleurstellingen die ook op ons pad kwamen om te buigen in iets positiefs. 
Dankzij Arnoud en Francien  zijn we heel dicht bij onze woonwensen kunnen  blijven, hebben we de moed niet verloren en dat alles heeft op het eind een bijzonder mooi resultaat opgegeleverd. 
We kunnen Buitenkans Aankoopmakelaars echt aanraden aan een ieder die een huis zoekt in het buitengebied. 

Kopers Zuidbroek te Bergambacht

Kopers Zuidbroek te Bergambacht


Wij zijn door Arnoud goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe locatie. Door open communicatie, concreet en hij staat altijd voor ons klaar. Hij is heel goed bereikbaar. Wij zullen hem zeker aan een ander adviseren. 

Kopers van de Wetering-West te Lekkerkerk

Kopers van de Wetering-West te Lekkerkerk


Na 2 jaar zelf gezocht te hebben, Arnoud en z'n team in de arm genomen. En met succes. Arnoud heeft ons zeer adequaat bijgestaan en geholpen de aankoop te realiseren. Zijn kennis en kunde dragen bij aan een comfortabel gevoel bij een aankoop in het buitengebied. Dank je wel!

Kopers van de Toegangseweg te Boskoop

Kopers van de Toegangseweg te Boskoop


Arnoud de Jong is een kundig makelaar. Gemakkelijk bereikbaar en easy going. Hij is altijd vriendelijk en maakt ruim tijd voor je om vragen te beantwoorden of dingen door te spreken.. Hij is heel goed in snel antwoord geven via de mail. Kantoor is goed benaderbaar en men wordt vriendelijk te woord gestaan. Wij zijn erg tevreden over “onze buitenkans aankoopmakelaar”

Wij helpen u graag bij het zoeken naar uw nieuwe woning! Plaats vrijblijvend een zoekopdracht en wij nemen contact met u op.


Waar bent u naar op zoek?