Buitenkans is uw aankoopmakelaar
in het Groene Hart

visual

Aankoopbegeleiding
in het Groene Hart


Een vrijstaand huis, woonboerderij of villa kopen in het buitengebied van Het Groene Hart is een belangrijke en bovenal spannende stap. Wilt u verzekerd zijn van een goede aankoop tegen de beste voorwaarden en prijs? De aankoopmakelaars van Buitenkans begeleiden u graag bij de aankoop van een woning in het Groene Hart. We kennen omgeving Gouda, Bodegraven, Aalsmeer, Waddinxveen en Woerden als geen ander. We gaan voor het woonhuis en de locatie die exact past bij uw voorwaarden én uw gevoel.

Het Groene Hart is het dunbevolkte gebied aan de rand van de Randstad. Rond het Groene Hart liggen Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Haarlem, Amsterdam en Utrecht. Binnen het Groene Hart ligt een aantal kleinere plaatsen, maar ook enkele middelgrote steden als Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden. Gooise Meren, Hilversum en Nieuwegein liggen er niet in, maar grenzen er net aan. Met deze uitstekende ligging ten opzichte van het roerige stadse leven, biedt het Groene Hart alle mogelijkheden van landelijk wonen in alle rust, met centrale voorzieningen praktisch om de hoek. Zeker voor wonen aan het water, statige woonboederijen en agrarisch vastgoed zijn hier zeer geschikte locaties te vinden. Er zijn verschillende scholen, centra en winkelgelegenheden. 

Neem contact op voor een
persoonlijk gesprek


Hartelijk dank voor uw reactie.
Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Wij helpen u graag bij het zoeken naar uw nieuwe woning! Plaats vrijblijvend een zoekopdracht en wij nemen contact met u op.


Waar bent u naar op zoek?