Thuis in het landelijk wonen
in het Groene Hart

visual

Landelijk wonen in het Groene Hart


Wonen in het buitengebied van het Groene Hart biedt u alle ruimte voor rust en privacy, terwijl stadse voorzieningen nooit ver weg zijn. Bent u klaar voor de volgende fase in uw leven en bent u op zoek naar een vrijstaande woning, woonboerderij, luxe villa of woning aan het water? Met de aankoopbegeleiding van Buitenkans Aankoopmakelaars bent u verzekerd van een goede aankoop tegen de beste voorwaarden en prijs. Wij begeleiden u graag bij de aankoop van een woning in Het Groene Hart.

Het Groene Hart is een dunbevolkte regio aan de rand van de Randstad. Deze omgeving biedt alle mogelijkheden voor landelijk wonen, en dan vooral voor waterliefhebbers. Bent u op zoek naar een woning aan de Loosdrechtse Plassen, Langeraarsche Plassen, Nieuwkoopse plassen, Reeuwijkse plassen, Vinkeveense Plassen of het Braassemermeer? Wij zijn u graag van dienst. Verder zijn de stadse voorzieningen van Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Haarlem, Amsterdam en Utrecht om de hoek. Landelijk wonen geeft u de mogelijkheid te genieten van alle rust, maar zonder de afzondering van het leven in de stad. 

 

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek


Hartelijk dank voor uw reactie.
Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Wij helpen u graag bij het zoeken naar uw nieuwe woning! Plaats vrijblijvend een zoekopdracht en wij nemen contact met u op.


Waar bent u naar op zoek?