Thuis in het landelijk wonen
in Utrecht

visual

Landelijk wonen in Utrecht


Wonen in het buitengebied van het Utrecht biedt u alle ruimte voor rust en privacy, terwijl stadse voorzieningen nooit ver weg zijn. Bent u klaar voor de volgende fase in uw leven en bent u op zoek naar een vrijstaande woning, woonboerderij, luxe villa of woning aan het water aan de rand van Utrecht? Met de aankoopbegeleiding van Buitenkans Aankoopmakelaars bent u verzekerd van een goede aankoop tegen de beste voorwaarden en prijs. Wij begeleiden u graag bij de aankoop van een woning in Utrecht. 

De stad en gemeente Utrecht bieden voor ieder wat wils op het gebied van woonplezier. De aankoopmakelaars van Buitenkans zijn u graag van dienst bij het vinden van uw droomwoning in het buitengebied van Utrecht. Wij gaan voor u op zoek naar de perfecte woning met een groot perceel en ruim woonoppervlak. Natuurlijk houden we rekening met wensen op het gebied van rust en privacy. Wenst u echt landelijk te wonen in Utrecht zonder directe buren, of zoekt u een vrijstaande woning in een van de plaatsen met een fijne stadskern? Wij gaan op zoek naar uw nieuwe woning, villa of landgoed in omgeving Utrecht.

 

Neem contact op voor een
persoonlijk gesprek


Hartelijk dank voor uw reactie.
Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Wij helpen u graag bij het zoeken naar uw nieuwe woning! Plaats vrijblijvend een zoekopdracht en wij nemen contact met u op.


Waar bent u naar op zoek?