3 redenen om een aankoopmakelaar in de arm te nemen

Heeft u een mooie woonboerderij, vrijstaande woning of bouwkavel op het oog? U zou de koop natuurlijk zelf kunnen regelen, maar de ervaring leert dat een aankoopmakelaar u als koper behoedt voor de valkuilen van het aankoopproces. Het is niet voor niets dat 90% van de woningkopers een aankoopmakelaar in de arm neemt. Maar waarom zou u dat doen?

1. Een aankoopmakelaar brengt expertise mee

Een aankoopmakelaar is expert in het aankopen van woningen. Waar u het misschien een interessante uitdaging vindt om zelf een woning aan te kopen, is dat voor de aankoopmakelaar dagelijkse kost. Hij kent de ins en outs van het aankoopproces en kan u vanuit zijn professionele achtergrond als geen ander adviseren.

2. Een aankoopmakelaar is objectief

Waar de koop van een woning voor u een grote en emotionele aankoop is, kijkt de aankoopmakelaar hier objectiever naar. Hij zal altijd uw belangen en de risico’s afwegen. Daarnaast neemt een aankoopmakelaar u juridische en administratieve bijkomstigheden uit handen, waardoor u zich kunt verheugen op uw nieuwe woning.

3. Een aankoopmakelaar kent de verborgen parels

Waarschijnlijk bekijkt u dagelijks de zoekresultaten van Google en de bekende platforms. Uw aankoopmakelaar kent de markt ook offline en vindt voor u de verborgen parels in het buitengebied. Met zijn uitgebreide netwerk weet hij vaak als eerste welke woningen er op de markt komen.

Wat kost een aankoopmakelaar?

De kosten van een aankoopmakelaar verschillen per makelaarskantoor. Bij Buitenkans vinden wij transparantie erg belangrijk. Om die reden hebben wij hier een duidelijk overzicht gemaakt van de vergoedingen voor onze dienstverlening.

De aankoopmakelaars van Buitenkans zijn resultaatgericht, persoonlijk en transparant. Wij begeleiden en adviseren alleen de kopers bij de aankoop, hierdoor bent u gewaarborgd van het meest objectieve en eerlijke advies. Wij helpen u graag bij het zoeken naar uw nieuwe woning! Samen gaan we zoeken, vinden en kopen.

3 redenen om een aankoopmakelaar in de arm te nemen

Wij helpen u graag bij het zoeken naar uw nieuwe woning! Plaats vrijblijvend een zoekopdracht en wij nemen contact met u op.


Waar bent u naar op zoek?