3 redenen waarom landelijk wonen zo aantrekkelijk is

Wonen in alle rust

Wonen in een buitengebied staat gelijk aan ruimte en groen. Dit segment van de markt biedt vaak ruime kavels met karakteristieke woningen, woonboerderijen of villa’s. Hier kunt u nog
genieten van alle rust en ruimte om u heen. Geen last van buren, drukke wegen of de bedrijvigheid van een stad. Wel liggen deze gebieden vaak op aantrekkelijke afstand van een stadskern of winkelcentrum.

Grote verscheidenheid aan woningen

Door de ruimte zijn er in het buitengebied vaak unieke woonmogelijkheden te vinden, denk hierbij aan de prachtige (verbouwde) woonboerderijen, landhuizen of herenhuizen. Ook kunt u hier gegarandeerd een mooie kavel vinden waar u uw eigen droomwoning kunt realiseren. Binnen het landelijk wonen geen dertien-in-een-dozijn rijtjeswoningen.


Voldoende ruimte voor een fijne thuiswerkplek

Mede door de corona pandemie is het thuiswerken zeer populair geworden. Woningzoekers zijn steeds vaker op zoek naar een woning met de ruimte voor een goede werkplek. Buitengebieden aan de rand van een grote stad lenen zich uitstekend voor deze wens. Rust en ruimte voorop, zonder al te veel in te leveren op de locatie en afstand tot kantoor.

Bent u overtuigd van de voordelen van het landelijk wonen, en bent u op zoek naar uw woning in een buitengebied? Buitenkans aankoopmakelaars is een unieke makelaardij die uitsluitend adviseert en optreedt voor de kopers van woningen en bouwkavels in het buitengebied. Wij helpen u graag bij het zoeken naar uw nieuwe woning! Samen gaan we zoeken, vinden en kopen. Neem gerust contact met ons op of plaats vrijblijvend een zoekopdracht.

3 redenen waarom landelijk wonen zo aantrekkelijk is

Wij helpen u graag bij het zoeken naar uw nieuwe woning! Plaats vrijblijvend een zoekopdracht en wij nemen contact met u op.


Waar bent u naar op zoek?